Herunder findes en list med de partnere som arbejder med OCAI kulturmåling og rådgivning om kulturforandring.

OCAI har et tæt samarbejde med vores partnere, som alle er certificerede, og som hver især er specialister inden for deres respektive områder.

Vil du også være partner så send en mail til [email protected].

Wellem Co. works with purpose-driven organizations to align the employee experience and the customer experience, together making up the brand experience. 

Founding Member, Erika McKellar

https://wellem.co

+46 (0)73 805 2560

[email protected]

Kulturforandringer sker gennem øget indsigt og rette adfærd

Hos Human Attention søger vi altid at gøre det abstrakte konkret og det overordnede nært. Når det kommer til kulturforandringer, insisterer vi på at flotte statements, svævende visioner og corporate lingo, oversættes til lavpraktiske ledelses- og medarbejderhandlinger der kan fungere i hverdagen. Vi tror nemlig på at kultur og adfærd er to sider af samme sag, så når adfærden forandres, forandres kulturen.

Ledelseskonsulent og erhvervscoach – Michael Molin Schuldt​

www.huat.dk

+45 2226 3574

[email protected]

Next level ledelse. Vi skaber bedre ledelse og bedre organisationer – sammen

LEAD mobiliserer et bredt engagement omkring kultur- og adfærdsændringer i hele organisationen med fokus på værdier, antagelser, organisatorisk identitet og konkret adfærd. LEAD bruger OCAI som et ledelsesværktøj til succesfuld implementering af strategiske indsatser.

Managing Partner København – Kim Martin Nielsen

St.Kongensgade 81D, 1.th , 1264 København K

www.lead.eu

+45 31377462

[email protected]

People in focus – organisations in flow

Inovati AS
Midttunveien 12b
1177 Oslo
E-mail: [email protected]
Tlf.: +47 93444347

ProGreenland drives af Jan Mørch Pedersen. Vi er drevet af en vision om, at Grønland skal have mere ud af de mange ressourcer der kastes i et rekrutteringsforløb.

Vi kan som noget særligt bidrage med vores stærke tilknytning til landet. Vi bor og lever her og det kulturelle kendskab er stort og unikt, og vi ved, hvilke oplysninger der er vigtige at få taget stilling til inden etablering af et nyt ansættelsesforhold.

Vi arbejder med organisationsudvikling og har stor fokus på virksomhedskulturdelen, fordi vi ønsker at være med til at skabe bedre og mere sammenhængende rekrutteringer til virksomheder i Grønland. Uanset hvor man rekrutterer til, vil der altid være tale om at nye kandidater skal matches op imod de teamsammensætninger der er i den rekrutterende organisation. Det match finder vi uhyre vigtigt og det er det vi centrerer vores arbejde omkring.

Ud over at rekrutteringen og ansættelsen af det nye medlem til organisationen skal drives professionelt, kan vi også se et stort potentiale i at sikre et ordentligt og velforberedt onboarding- og introduktionsforløb, hvor kulturmødet mellem kandidat og virksomhed er taget med i forberedelserne.

Hos os får man et professionelt ansættelsesforløb og ikke mindst mere fokus på den periode der starter, der hvor kontrakten er underskrevet. Her vil vi – i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder – gøre alt for, at den vigtige opstartsfase danner grobund for starten på et langt samarbejde.

Vi er med til at sikre at medarbejder, organisation og bundlinje går op i en højere enhed.

ProGreenland
Issortarfimmut 7-202
Postboks 4080
3900 Nuuk
E-mail: [email protected]
Tlf.: +299 538 708

Ráðgeving innan organisatiónssálarfrøði

MPO Master í organisatiónssálarfrøði. Góðkendur innan MRT® – sálarlig treystleikavenjing, NEO PI-3 persónleikatest, TCI bólkatest – IST 2000 R  kognitiv test

Smæran – J. H. Schrøtersgøta 7 – 100 Tórshavn – Føroyar

www.jhs.fo

+298 217782

[email protected]

Aiotko olla kumppanimme Suomessa?

Soita +45 2054 3002