Herunder findes en list med de partnere som arbejder med OCAI kulturmåling og rådgivning om kulturforandring.

OCAI har et tæt samarbejde med vores partnere, som alle er certificerede, og som hver især er specialister inden for deres respektive områder.

Vil du også være partner så send en mail til [email protected].

Next level ledelse. Vi skaber bedre ledelse og bedre organisationer – sammen

LEAD mobiliserer et bredt engagement omkring kultur- og adfærdsændringer i hele organisationen med fokus på værdier, antagelser, organisatorisk identitet og konkret adfærd. LEAD bruger OCAI som et ledelsesværktøj til succesfuld implementering af strategiske indsatser.

Managing Partner København – Kim Martin Nielsen

St.Kongensgade 81D, 1.th , 1264 København K

www.lead.eu

+45 31377462

[email protected]

Nobiles er en lille, dynamisk virksomhed bestående af konsulenter med mange års konsulent- og ledererfaring samt ambitiøse juniorkonsulenter

I Nobiles hjælper vi vores kunder med at realisere de menneskelige, organisatoriske og strategiske potentialer, som virksomhederne allerede råder over, og dermed til at skabe fundamentet for at blive endnu mere effektiv og succesfuld som organisation. Vi gør således vores kunder endnu bedre til det de i forvejen gør godt. Vi rådgiver bredt og indtænker alle virksomhedens elementer. Dette indebærer bl.a. at vi har fokus på strategi- og forretningsudvikling organisationskultur samt implementering, styring, effektivisering, organisationsudvikling, team- og lederudvikling og andre forandringsskabende aktiviteter. Gennem målrettet rådgivning og projektarbejde arbejder vi på at hjælpe vores kunder med at designe og forankre netop de løsninger, der kan være med til at klæde lederne på til at skabe en bedre og mere effektiv forretning.

 

Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V

www.nobiles.dk

+45 23439262

[email protected]

JOB360.gl drives af to partnere. Vi er Jan Mørch Pedersen og Birtha Bianco. Vi er drevet af en vision og en tankegang om, at Grønland skal have mere ud af de ressourcer der kastes i et rekrutteringsforløb.

Vi kan som noget særligt bidrage med vores stærke tilknytning til landet. Vi bor og lever her. Vi har i tidligere jobs varetaget rekrutteringsopgaver og hele palletten af HR ydelser til alle steder i Grønland – det kulturelle kendskab er stort og unikt, og vi ved, hvilke oplysninger der er vigtige at få taget stilling til inden etablering af et nyt ansættelsesforhold.

Vi har dannet job360, fordi vi ønsker at være med til at skabe bedre og mere sammenhængende rekrutteringer til virksomheder i Grønland. Ud over at rekrutteringen og ansættelsen af det nye medlem til organisationen skal drives professionelt, kan vi også se et stort potentiale i at sikre et ordentlig og velforberedt onboarding- og introduktionsforløb, hvor kulturmødet mellem kandidat og virksomhed er taget med i forberedelserne.

Hos os får man et professionelt ansættelsesforløb og ikke mindst mere fokus på den periode der starter, der hvor kontrakten er underskrevet. Her vil vi – i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder – gøre alt for, at den vigtige opstartfase danner grobund for starten på et langt samarbejde.

Vi er med til at sikre at medarbejder, organisation og bundlinje går op i en højere enhed.

JOB360.gl – Tuapannguit 42, 3900 Nuuk

www.job360.gl

Britha: +299 545 666, [email protected]

Jan: +299 538 708, jan@job360.gl

Ráðgeving innan organisatiónssálarfrøði

MPO Master í organisatiónssálarfrøði. Góðkendur innan MRT® – sálarlig treystleikavenjing, NEO PI-3 persónleikatest, TCI bólkatest – IST 2000 R  kognitiv test

Smæran – J. H. Schrøtersgøta 7 – 100 Tórshavn – Føroyar

www.jhs.fo

+298 217782

[email protected]

Skal du være vår partner i Norge?

Ring på +45 2054 3002