Varig ændring af kultur

Hvordan ændrer jeg min kultur? hvordan udnytter jeg min kulturviden til at blive mere effektiv i dagligdagen? er blandt de spørgsmål der ofte rejses når virksomheder har kigger på deres organisationskultur.

Du skal ikke bare ændre kulturen for kulturens skyld. Det er vigtigst at bruge viden om kulturen til at skabe endnu bedre resultater (impact) eksempelvis omkring innovation, procesforbedringer, samarbejde, leverancetider m.m. og derigennem ændre kulturen.

Her kan det være en fordel at trække en konsulent ind, som med +20 års ledelseserfaring og +8 års forskningserfaring, kan bistå med jer med ledelsessparring, forandringsledelse og ikke mindst implementering så I kan få varige forbedringer.

ADFÆRDSINDIKATOR™

Har du brug for en indikation af personlighedstyper og foretrukne adfærd holdt op mod CVF så kan du anvende AdfærdsIndikator™.

IMPLEMENTERINGSDETEKTOR®

Er du allerede godt i gang med forandringer, og vil sikre dig at planlagte forandringer bliver virkelighed så gevinsterne kommer hjem?

Cultural change model – © Courant og Exsecutivis (frit efter Cameron, Schein m.fl.)

I The Backwards Brain Bicycle eksperimentet, illustreres det hvor svært det er at ændre en simpel vane fordi den er kodet ind i hjernen. Tænk på det når I har udfordringer med hastigheden i komplekse forandringer.